Mikortól él az online kötött kötelező biztosítás?

online biztosítás

Sokaknak azért okoz kétségeket online megkötni a biztosítást, mert nem tudja, hogy a biztosítás mikortól lép életbe, így inkább biztosra megy és besétál valamelyik biztosítóhoz.

Azonnal életbe lép az online kötött biztosítás is!

Pedig teljesen felesleges, hiszen az online biztosításkötés nem csak abból a szempontból jobb, hogy össze tudod hasonlítani az összes fellelhető biztosító kötelező biztosítás ajánlatait. Az online kötött biztosítások olcsóbbak és amint megkötötted, részt is vehetsz a forgalomban!

Online biztosítást kötni gépjármű függő, hogy mennyi időt vesz igénybe. Egy robogóra körülbelül három perc alatt meg lehet kötni a szerződést, egy autóra, ha minden papírod gondosan elő van készítve, akkor negyed óránál nem tart tovább.

online biztosítás

Az online biztosítás kötés menete

Ha kitöltötted az online biztosítás szerződési adatlapjait és rákattintottál a küldésre, akkor néhány percen belül kapsz egy visszaigazoló emailt, hogy a szerződés beérkezett az adatbázisba és feldolgozásra került.

Hogy zajlik az online fizetés?

Több lehetőség közül is választhatsz, ha online kötsz biztosítást. Lehetőséged van csekket kérni vagy választhatod az átutalásos verziót. Ez utóbbi plusz kedvezményt ad számodra, hiszen megspórolod a biztosítónak a levelezés és a további adminisztráció költségeit.

Ha megtörtént a fizetés, kapsz egy bizonylatot, amit úgy, mint a biztosító által küldött más emailokat kinyomtatva kell magadnál tartani és ha ellenőrzésnél kérik, fel kell mutatnod.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*